Potovalni planer – Google sheets

Original price was: 21,99 €.Current price is: 8,80 €.

60% Off

Z iskrivi kilometri digitalni potovalni planer, zasnovanim v Google Sheets lahko enostavno organizirate in sledite vsem pomembnim podrobnostim vašega potovanja, s kjerkoli že ste.

Prilagodljivost platforme Google Sheets vam omogoča, da delite svoj planer s sopotniki in skupaj sodelujte pri načrtovanju.

Znebite se stresa, pustite se voditi.

Planer je narejen v slovenskem jeziku.

TO JE DIGITALNI IZDELEK

Digitalno pomeni, da je pripravljen za prenos takoj po nakupu! Brez čakanja in brez stroškov pošiljanja. Kupite enkrat in vaš je za vedno!

Naj bo potovalni planer vaš popoln pomočnik za vaše potovanje. Spremljajte rezervacije za prevoz in namestitev, načrtujte aktivnosti in izlete, ter beležite seznam pakiranja in opravil, vse na enem mestu.

Poleg tega lahko z njim enostavno upravljate proračun za potovanje, saj vam omogoča vodenje finančnih zapiskov in sledenje stroškom. Ne glede na to, ali ste doma ali na poti, vam naš digitalni potovalni planer zagotavlja popoln nadzor in organizacijo, da lahko brezskrbno uživate v vsakem trenutku svojega potovanja.

Popoln za pare, družine, skupine prijateljev in samostojne popotnike. Poenostavlja načrtovanje potovanja, saj vam omogoča primerjavo in izbiro stroškov potovanja v okviru vašega proračuna. Začnite svojo avanturo danes in ustvarite spomine, ki bodo trajali vse življenje!

Potovalni planer Google Sheets vsebuje:

 1. Podrobna navodila po korakih za uporabo preglednice.
 2. Pregled potovanja
 3. Vgrajen pretvornik valut
 4. Pregled planiranega budgeta po kategorijah
 5. Beleženje sprotne porabe
 6. Grafične razčlenitve stroškov potovanja
 7. Dnevni načrt potovanja
 8. Pomembne infomacije o potovanju
 9. Dve vrsti seznamov za pakiranje – po kovčkih in po potnikih
 10. Že izpoljnene sezname za pakiranje
 11. Grafični prikaz statusa pakiranje
 12. Kontrolni seznam opravil pred potovanjem
 13. Seznam želja z grafičnim prikazom zemljevida

Po nakupu:

 • Potrebovali boste brezplačen Google račun, kar pa verjamem, da že imate.
 • Po plačilu naročila prejmete na mail PDF dokument v katerem se nahaja dostop do Potovalnega planerja Google Sheets razpredelnic.

Prosim, da upoštevate, da je ta razpredelnica namenjena le za Google Sheets, ne za Microsoft Excel.

Vračila in pogoji

Vsak nakup digitalnega in takojšnjega prenosa je nepovraten, saj ne moremo ugotoviti, ali ste uporabili prenos. Če imate kakršna koli vprašanja, težave s prenosom in datoteko ali pomisleke glede vašega naročila, se lahko kadar koli obrnete na nas. Pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.

Planer je namenjen le vaši osebni uporabi. Kakršnokoli kopiranje, distribuiranje, posredovanje tretjim osebam ali uporaba planerja v komercialne namene brez mojega izrecnega dovoljenja je prepovedano. Z nakupom se strinjate s temi pogoji. Vesela bi bila, če bi spoštovali te omejitve, saj sem trud, ki sem ga vložila v ustvarjanje planerja, namenila izključno vam in vašemu udobju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalni planer – Google sheets”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja