[vc_row][vc_column][vc_column_text]Potovanje na Malto je bilo, kot sem že povedala, eno najmanj organiziranih potovanj, ampak očitno se je moralo zgoditi, da sva oba prejela lekcijo. Lekcijo, ki me je stala 2 dni ležanja v hotelski sobi, ker nisva spakirala s seboj najbolj pomembnega dela potujoče lekarne.

Pa gremo lepo počasi…

Najina ročna prtljaga je bila omejena na 10 kg in ko sem prekladala svoje najlepše poletne oblekice, ker saj veš, prvič greva v čisto ta pravi hotel, se je kaj hitro plac popolnil in zmanjkalo je prostora za najbolj pomembni del – potujočo lekarno. Ob tem je Jure z enim očesom premeril moj kovček in rekel: »Ne sekiraj se, Malta ima eden najboljših zdravstvenih sistemov v EU, bomo že rešili, če bo kaj, saj sva zavarovana za tujino.« No in tako sem mu slepo verjela, zaprla svoj kovček in sva šla.

Vse je bilo v redu dokler, nisem eno popoldne na bazenu pojedla Cesar solato, ki pa je imela očitno A pokvarjena jajca ali B pokvarjeno majonezo. In tako je Klavdija na državni praznik na Malti postala najboljša prijateljica z wc školjko. Zabavno, kajne? Predvsem, če se ti to zgodi na hotelski školjki, ti pa imaš še toliko stvari na “to do”, ki si jih želiš ogledat.

V tistem trenutku sem se želela teleportirat nazaj v najino stanovanje, natančneje v najin hladilnik, kjer se skriva Saccharomyces boulardii, ki bi nastalo težavo rešil že z nekaj kapsulami, ampak seveda to ni bilo možno.

Saj ne rečem lekarn je bilo ogromno, na vsakem vogalu, celo v eni je Jure videl noter NOW Saccharomyces boulardii, vendar so bile vse zaradi praznika zaprte. Vse kar je uspel dobiti je bil prepečenec, kamiličen čaj in potrudila sem se piti veliko tekočine, da ne bi slučajno dehidrirala. Kot nora sva googla raznorazne pripravke, spila sem celo nekaj Coca Cole, ki naj bi pomagala pri prebavnih motnjah, vendar na žalost ni nič pospešilo.

Na srečo se je vse zaključilo brez zapleta in nisem potrebovala obiska bolnišnice. Sva pa tako zamudila obisk Goza in še nekaj drugih stvari, vendar imava danes vsaj izgovor, da se morava vrniti na Malto.

Dragi moji polagam vam na srce, ko pakirate in ste prepričani, da neko stvar potrebujete, vzemite jo seboj, ena oblekica manj, vam lahko olajša potovanja. Pa če sem čisto iskrena, kar nekaj oblek nisem uspela obleči, ker vedno obstaja rezerva. ;- ) Ženska pač.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

By Published On: 19 julija, 2020Categories: Malta, Pakiranje0 komentarjev on Napaka pri pakiranju

Dodaj komentar